avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Alegerea Baroului si restrictiile pe care le presupune ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Alegerea Baroului si restrictiile pe care le presupune acesta

Buna ziua,

Anul acesta voi da examen pentru primire in profesie ca avocat stagiar si am nevoie de un sfat de la dvs.

1) Daca ma voi inscrie in Baroul Bucuresti, pot face stagiatura pe langa un avocat care face parte din alt barou dar care are sediu secundar si in Bucuresti? Eu am domiciliul in Teleorman insa imi doresc sa profesez in Bucuresti.
2) Daca ma voi inscrie in Baroul Teleorman presupun ca pot lucra la o casa de avocatura din Bucuresti insa nu imi pot infiinta cabinet individual in alt oras in afara celor din judetul Teleorman. Este corect?

Cel mai mult ma intereseaza sa pot face stagiatura pe langa avocatul respectiv. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:56, 21 Iulie 2015
Mergeti la barou sa va lamuriti.
Nu am auzit sa se poata asa cum vreti.
Avocatul trebuie sa faca parte din acelasi barou din care faceti parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat maestru COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: imi doresc foarte mult sa intru in avocatura si sunt dispusa sa investesc ... (vezi toată discuția)
Stagiatura valery valery As vrea sa stiu daca se poate sa faci stagiatura in alt judet decat cel unde ai luat examenul! Normal ca mi s-a spus ca nu, dar atata timp cat nu esti inscris ... (vezi toată discuția)
Ce barou sa aleg? mada1992 mada1992 Buna! Sunt studenta in anul 4 la Drept , la Facultatea \"Simion Barnutiu\" din Sibiu, Univ.Lucian Blaga. In continuare , dupa terminarea faculatii as vrea sa ... (vezi toată discuția)