avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare apartament de la caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare apartament de la caldura

Buna ziua! De curand mi-am montat centrala termica de apartament in Bacau. Acum incerc sa ma debransez de la sistemul de stat, insa fara reusite. Precizez ca apartamentul era singurul de pe scara fara centrala termica.
Cu 15 ani in urma s-a incheiat o conventie intre fostul CET si asociatie pentru furnizarea agentului termic. Desi asociatia ar trebui sa se ocupe de demersurile necesare debransarii de la CET, aceasta ma pune pe mine sa umblu dupa actele necesare.
Nimeni nu cunoaste procedura. CET-ul imi cere mie bani pentru proiect de debransare, asociatia zice la fel, primaria zice ca asociatia ar trebui sa plateasca costurile si sa faca demersurile necesare.
Care sunt pasii de urmat legal, va rog? Poate ati fost in aceeasi situatie si ma puteti lamuri. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 11 August 2020
Aspectul precizat de dv
De curand mi-am montat centrala termica de apartament in Bacau. Acum incerc sa ma debransez de la sistemul de stat,
,demonstreaza ca nu ati respectat si nu ati parcurs procedura legala referitor la debransarea de la sistemul centralizat de alimentare cu utilitati
Procedura debransarii este cunoscuta si trebuie parcursa de catre solicitant
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransarea de la sistemul centralizat de incalzire Zgabul Zgabul M-am debransat (ilegal) de la sistemul centralizat de incalzire. Am depus o instiintare la RADET prin care le- am adus la cunostinta ca m-am debransat din ... (vezi toată discuția)
Debransare de la cet brasov tibiolah tibiolah Daca poate cineva sa ma lamureasca ce acte \" legale \" sunt necesare pentru debransarea de la sistemul centralizat CET / TETKRON Brasov ( furnizorul de ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)