avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot sa vand cafea la aparatul de cafea pe codul CAEN ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot sa vand cafea la aparatul de cafea pe codul CAEN 4711?

Buna ziua!
Am închiriat un spațiu comercial intr o piață si mi s a impus codul CAEN 4711 dupa care imi pot desfășura activitatea. Ma puteti lamurii va rog daca e legal sa vand cafea la aparatul de cafea in interiorul spațiului comercial deținut? Aparatul de cafea nu este cu bancnote sau monede, plata se face la casa de marcat, clientul isi ridica paharul cu cafea de la aparat.
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: panalaurentiu , utilizator 13:55, 12 August 2020
Da, puteti sa vindeti cafea la pahar de la aparatul de cafea pe codul CAEN 4711 si plata la casa de marcat.
Multumesc mult pentru amabilitate !

george-neagu a scris:

Da, puteti sa vindeti cafea la pahar de la aparatul de cafea pe codul CAEN 4711 si plata la casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piata este considerata magazin specializat ? florinovici florinovici In lumina ultimilor modificari ale codului fiscal, se impune ca toti comerciantii sa vanda cu casa de marcat fiscala. Am firma (SRL), vand in piata ... (vezi toată discuția)
Buna - explicatii cod caen 4711 Alle123 Alle123 Cine imi poate spune daca la Cod CAEN 4711 poti vinde bautura la pahar ? Multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen pentru activitate coffee to go/coffee shop roxana82m roxana82m Buna ziua, Am inchiriat si amenajat un spatiu pentru desfasurarea activitatii unui coffee to go, mai exact voi prepara diverse sortimente de cafea la ... (vezi toată discuția)