avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Asi dori sa stiu care este timpul de raspuns ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Asi dori sa stiu care este timpul de raspuns a unei ...

Buna ziua
Asi dori sa stiu care este timpul de raspuns a unei cereri la casa de pensii , pentru ca am depus o asemenea cerere unde mai sunt cateva zile si se implinesc 90 ( ! ) si nu am primit niciun raspuns .
Ce trebuie facut in continuare pentru a primi raspuns caci de recalculare nici vorba ( este vorba despre aplicarea deciziei CCR 702 / 2019 ) au trecut aproape 8 luni de zile si este o liniste totala )
Se tot vorbeste cum sau cand se aplica acest indice de corectie dar nu am auzit pe cineva ca a beneficiat de acesta
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 12 August 2020
30 maxim 45 de zile este termenul de raspuns la o petitie adresata unei autorittati/institutii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara mă poate ajuta cineva cu o întrebare eu am stagiul ... tolea mioara tolea mioara Bună seara mă poate ajuta cineva cu o întrebare eu am stagiul total de cotizare realizat 29 ani 7 luni 25zile cu un total puncte realizate:19.08919 ... (vezi toată discuția)
Indice de corecție pensie Angela. Șandru Angela. Șandru Soțul meu sa pensionat pe caz de boala in 20.11.2000 și a ieșit la limita de vârstă pe 25.01.2019 cu indice de corecție 0.00. E posibil sa nu aibă ... (vezi toată discuția)
Aplicare decizie ccr nr. 702/2019 GigiH GigiH Soția mea a fost pensionata inițial gr. 3 invaliditate în septembrie 1999 conf. Legii 3/1977, în octombrie 2002 a fost încadrată printr-o noua decizie ... (vezi toată discuția)