avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Unchiul din partea tatălui trebuie să deschidă succesiunea după moartea soției lui. Aceasta are o sora care are un copil. Cum se împart bunurile: un apartament-mostenire din partea parintilor/tatălui (bunicilor mei) , o casa și o firma/srl ( cu datorii la stat). Care este dreptul meu? Firma poate fi concesionata înainte de succesiune?

Alte discuții în legătură

Succesiune Rusu.marina Rusu.marina Buna ziua, va rog frumos sa mă ajutați cu următoarea speță: părinții tatălui meu au cumpărat un apartament. Bunicul a murit acum 5 ani și nu am ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama pe 2 mase succesorale sorisso2005 sorisso2005 Buna ziua, Am cateva intrebari legate de succesiune. Mama a decedat in 2007 iar succesiunea dupa mama am facut-o acum in 2012. Succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o întrebare :unchiul soțului meu a decedat ... Marcu  Paraschiva Marcu Paraschiva Buna ziua! Am si eu o întrebare :Unchiul soțului meu a decedat acum de curând .In urma cu 1 an sa dat în întreținere une familii a avut în ... (vezi toată discuția)