avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! În urma cu 5 ani am început un contract ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! În urma cu 5 ani am început un contract de munca ...

Bună seara!
În urma cu 5 ani am început un contract de munca la o școală privată, pe post de suplinitor. Ulterior, relațiile au devenit din ce in ce mai tensionate, pana la petiție din partea părinților pt a rămâne în sistem. În 2019 am absolvit și conversia pipp devenind profesor calificat. Anul acesta am obținut titularizare la stat, însă cei de la școală spun ca nu ma mai pot tine, deoarece au întrat în restrângere de activitate și au prea mulți titulari, iar eu nu sunt titular. Mi-au trimis preaviz pe email, în condițiile în care m-am titularizat la stat cu cea mai mare nota din școala, restul colegelor luând note sub 7. Instituția a scos 13 posturi titularizabile la concurs, însă nu vor sa mi dea aviz în mod expres.
As vrea sa știu ce beneficii am la preavizul dat. Pot beneficia de salarii compensatorii? Unde ma pot adresa în condițiile în care ei mi-au dat preaviz în aceeași perioada cu concediul de odihna?
Pot sesiza itm - ul? Se rezolva ceva?
Au voie sa mi dea preaviz în concediul de odihna și sa ma cheme la serviciu?
În preaviz lucrez 4 ore?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate in invatamant Tetra Tetra Buna ziua, As dori sa imi raspundeti la o intrebare inlegatura cu acest subiect. Sunt profesor titular in Suceava. Eu insa locuiesc in Falticeni si in anul ... (vezi toată discuția)