avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă am poprire pe salariu în urma unui proces,pot ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă am poprire pe salariu în urma unui proces,pot lua un credit? ...

Dacă am poprire pe salariu în urma unui proces,pot lua un credit? Cum pot ieși de sub poprire dacă aceasta îmi încurcă creditarea?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 18:24, 13 August 2020
Buna ziua,

de obicei existenta unei executari va va incurca/ va pune la imposibilitate de contractare a unui credit.
Eventual mergeti la un IFN de unde luati un credit mai mare din care rezolvati executarea si ramaneti si cu o suma oarecare (IFN-urile practica dobanzi mai mari); la banci nu prea aveti sanse de reusita.

Oprea Vasilica a scris:

Dacă am poprire pe salariu în urma unui proces,pot lua un credit? Cum pot ieși de sub poprire dacă aceasta îmi încurcă creditarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Eliza.88 Eliza.88 Buna ziua. Sotul meu are mai multe credite pe numele sau (banci si ifnuri). Din cauza unor probleme mari financiare, nu am reusit sa platim o perioada lunga. ... (vezi toată discuția)
Executare silita, penalitati, dobanzi! MihaiHalit MihaiHalit Buna seara, va interpelez intr-o chestiune de executare silita si va rog daca puteti sa imi dati un raspuns. Sunt in procedura de executare silita (poprire pe ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)