avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna seara , Va rog sa imi spuneti cum pot incheia un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna seara , Va rog sa imi spuneti cum pot incheia un contract ...

Buna seara ,
Va rog sa imi spuneti cum pot incheia un contract de mandat cu reprezentare . Este vorba de unchiul meu pensionar , hipoacuzic , inceput de Parkinson , sunt la acest moment clauza pe contractul pe care il are cu CEC Bank , pentru pensie . Avand in vedere , ca mai mult locuieste la mama mea , care il intretine , pe cale de consecinta , o ajut cu suma respectiva din pensia respectivului , as vrea sa gasesc o cale legala - de aceea m-am gandit la incheierea unui contract de mandat , inscris sub semnatura privata cu mentiunea " Bun si aprobat " , atat mentiunea cat si semnatura fiind originale , scrise de persoana in cauza , in care sa specific foarte clar , tot ceea ce se face pentru el , faptul ca sunt imputernicita sa ma ocup de operatiunile finaciare in totalitate , care sunt obligatiile si drepturile partilor . Este corecta si legala o asemenea abordare , adica , ma scuteste de eventuale dificultati ulterioare ?- trebuie sa recunosc , ca am incercat sa merg la un notar , pentru o reglementare cat mai clara si refuza . Daca ati putea sa imi oferiti cat mai multe detalii , in afara reglementarilor legale - pe care le-am citit deja , dar nu stiu daca se aplica intr-un asemenea exemplu - va multumesc foarte mult .
Dana

Alte discuții în legătură

Anulare cec in alb catadragu catadragu societatea M da societatii Y o fila CEC in alb, care reprezinta garantia la contractul incheiat intre cele doua societati. Societatea Y nu isi executa ... (vezi toată discuția)
Despre admininistratorul unei societati comerciale leonida leonida daca intr-o societate comerciala sunt 3 asociati cu parti egale si unul dintre ei este si administrator iar acesta din urma este plecat din tara si a facut ... (vezi toată discuția)
Comunicarea catre organelor de specialitate a procesului-verbal pentru luare in debit dan_co dan_co Buna ziua. Punerea in executare a sanctiunii amenzii contraventionale se face de catre organul din care face parte agentul constatator, ori de cate ori nu ... (vezi toată discuția)