avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Din pdv contabil în ce conturi intra banii pe care ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Din pdv contabil în ce conturi intra banii pe care societatea ...

Din pdv contabil în ce conturi intra banii pe care societatea ii primește înapoi de la CASMB pentru concedii medicale?
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 11:11, 14 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
La inregistrarea certificatului de concediile medicale suportate din FNUASS se debiteaza contul 4382 - Alte creante sociale (analitic distinct concedii medicale CASMB ) prin creditarea contului 423 Personal - ajutoare materiale datorate, cu suma din concediul medical suportata din FNUASS, urmand ca atunci cand se incaseaza suma de la CASMB sa se crediteze contul 4382 - Alte creante sociale (analitic distinct concedii medicale CASMB ) prin debitarea contului de disponibil la banca al firmei, 5121 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cm recuperat de la fnuass zita-lucia zita-lucia BUNA ZIUA, AM SI EU O INTREBARE DACA MA POATE AJUTA CINEVA? CUM SE INREGISTREAZA IN CONTABILITATE DIFERENTA RECUPERATA DE LA FNUASS PENTRU CONCEDII MEDICALE ... (vezi toată discuția)
Concediu medical elcristescu elcristescu Am un salariat care a fost in concediu medical luna mai Total venituri pe ultimele sase luni 4926 lei nr. de zile aferente veniturilor din ultimelr 6 luni ... (vezi toată discuția)
Taxe angajat concediu medical cameliacami cameliacami Buna ziua, Ce contributii ale angajatului se platesc pentru un concediu medical cu codul 01 platit din FNUASS si cum se inreg acestea in ... (vezi toată discuția)