Buna ziua prietena mea vrea sa faca curs de stylist protesist (nail artist) mai concret sa puna unghii cu gel. Eu fiind programator i am zis ca ii pot face si un website sa se promoveze si i am zis ca cel mai indicat este sa isi faca un PFA nu sa lucreze ca fetele de pe OLX. Sa fie ceva serios, profesional. Intrebarea este, ce acte, ce conditii trebuie sa indeplinesti ca PFA in acest domeniu de activitate? Care sunt costurile? Cat costa casa de marcat, pos, apoi de la inspectia sanitara si ce mai trebuie ce conditii trebuie sa indeplineasca? Ea doreste in garsoniera ei sa faca aceasta prestare de servicii doar sa fie legal PFA nu ca cele care lucreaza la negru. Multumesc anticipat!
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate [ link extern ]
Punct de lucru
deea_lex
vreau sa fac o societate cu profil magazin alimentar. stie cineva daca pot face punctul de lucru (magazinul propriu zis) intr-un garaj? stiu ca sediu nu pot ... (vezi toată discuția)