avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Am băgat de curând centrala termica, am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Am băgat de curând centrala termica, am primit ...

Bună seara. Am băgat de curând centrala termica, am primit procesul verbal pt constatare țevilor îmbrăcate. Întrebarea este dacă sunt obligata sa las la administratie o copie după procesul verbal, dacă trebuie neapărat să vină și cei de la administrație sa verifice ca am țevile îmbrăcate și dacă sunt obligata sa le îmbrac în rigips? Eu le-am îmbrăcat într-un burete gros. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:06, 16 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Duceți copia procesului verbal la administrație. Nu cred ca este burete (asa îi spuneți dvs.), materialul respectiv trebuie sa fie un izolator termic. Dacă cineva din conducerea asociației va dori sa inspecteze la fata locului și /sau va avea obiecțiuni, veți primi înștiințare.
Care este justificarea pentru care ati inteles sa "imbracati "tevile ?
Ce treaba are asociatia de proprietari cu modul cum ati izolat dvs. tevile de la centrala proprie, in apartament. ?
Nu spuneti daca este vorba de o centrala comuna pentru mai multe apartamente.
In toate cazurile izolarea tevilor se face cu respectarea proiectului si a cartii tehnice a centralei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa anunțați asociatia ca sa stie cum va trece la întreținere.
Nu a izolat țevile de la centrala proprie :))))

POPA GHEORGHE a scris:

Ce treaba are asociatia de proprietari cu modul cum ati izolat dvs. tevile de la centrala proprie, in apartament. ?
Nu spuneti daca este vorba de o centrala comuna pentru mai multe apartamente.
In toate cazurile izolarea tevilor se face cu respectarea proiectului si a cartii tehnice a centralei.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , suntem, o asociatie de locatari cu trei scari si ... dana.haica dana.haica Buna ziua , suntem, o Asociatie de Locatari cu trei scari si 40 apartamenteavem contoare de incalzire la unele apartamente si altele au centrale pe gaz ... (vezi toată discuția)
Cota consum parti comune/centrala de apartament alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Am montat o centrala de apartament. Care este cota ce imi ramane de platit la comun cu restul apartamentelor? Cat mai platesc la caldura catre ... (vezi toată discuția)
Plata cota parte caldura si salubritate turelu turelu Locuiesc intr-un bloc de 12 apartamente, iar 2 dintre ele nu au centrala termica si sunt pe aceeasi coloana cu mine. Pentru acest lucru platesc, iarna, cca 50 ... (vezi toată discuția)