Doamna, am spus ca vanzatorul trebuie sa isi intabuleze proprietatea, nu am spus ca poate sa o faca cu act de mana,
iar dvs v-am spus ca adaugati la text, nu stiu ..., ori nu cititi ce se vede, ori nu stiu ce sa mai cred ...
Intabularea poate fi facuta si trebuie sa fie facuta pe numele vanzatorului actual (asta cu care a negociat userul).
Nu poate userul sa tranzactioneze cu cel care figureaza pe titlu. Ce-i spuneti dvs, ca sa il caute pe primul proprietar (cel care este pe titlu) este o ...,
no comment,
Cel care figureaza pe titlu a facut un schimb, gata, in locul apartamentului (in care probabil ca acum si locuieste) a dat o casa si niste terenuri - ca au chitanta de mana, ca nu au finalizat actele este treaba lor. Sunt o multime de astfel de cazuri, nu este o raritate.
Atentie, primul vanzator, a dat terenul, cu acte, fara acte, prezumate antecontract sau ce or fi, terenul a fost dat acolo, in speta s-a transmis posesia - verificati la posesie, verificati la antecontract, verificati la vanzarea bunului altuia, verificati la termene, verificati la ratificare, verificati la conditie, samd. Ei bun, acum nu poate sa vina si sa mai dea inca o data terenul catre user - ca asta spuneti dvs, ca userul sa tranzactioneze cu primul proprietar.
De la el cumpărați, bineînțeles, daca vrea sa vândă.
Adica ala ce sa faca? Sa vanda terenul de doua ori?
Ei, asta nu se poate!! Se poate insa, ce am spus eu initial. Este mai clar cum?