avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In centrul orasului, vecinul arunca zilnic la bordura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In centrul orasului, vecinul arunca zilnic la bordura galeti ...

In centrul orasului, vecinul arunca zilnic la bordura galeti cu apa murdara, apa cu var , tot felul de culori si mirosuri de la animalele lor. Apa curge prin fata portii mele, ramanand in urma mizerie si miros neplacut. Vecinul este chirias al Primariei el nefiind proprietar. Deasemenea exista o canalizare dar el refuza sa se racordeze la ea fiind mai usor sa arunce apa murdara la bordura sa infecteze tot cartierul.
Am probe video cu telefonul incat si filmari camere supraveghere unde se vede cum arunca apa murdara la bordura, am o derea la propriu in fata portii.
L am rugat frumos sa nu mai arunce apa la bordura dar nu se poate discuta.
Cui sa ma adresez pentru ajutor? Politia locala ? Garda de mediu ? Primarie ?
Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2020
Mihai Laurian, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:30, 17 August 2020
Sesizati oficial primaria al carui chirias este si politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)