avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a recupera ...

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a recupera cheltuielile rezultate in urma unei interventii chirurgicale in sistem privat?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Violeta Porojan , utilizator 13:53, 31 August 2020
Buna ziua,

Un raspuns va rog frumos?

Multumesc

Violeta Porojan a scris:

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a recupera cheltuielile rezultate in urma unei interventii chirurgicale in sistem privat?

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli medicale IonNicolae33 IonNicolae33 Buna ziua, Sunt asigurat CAS si as dori sa stiu daca as putea recupera cheltuielile medicale facute in urma unei interventii chirurgicale si internare intr-o ... (vezi toată discuția)
Interventie picior fisura menisc la privat vad.cris@yahoo.com vad.cris@yahoo.com Buna ziua Fetitei mele i s a facut o interventie la picior(fisura menisc) la un spital de copii privat din Buc...cum pot recupera banii de la cas eu fiind ... (vezi toată discuția)
Sistem sanatate estreea estreea va salut ! urmeaza sa efectuez o interventie chirurgicala in strainatate, care nu poate fi acoperita de formularul E112, am deja cardul european de ... (vezi toată discuția)