avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Interventie picior fisura menisc la privat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Interventie picior fisura menisc la privat

Buna ziua
Fetitei mele i s a facut o interventie la picior(fisura menisc) la un spital de copii privat din Buc...cum pot recupera banii de la cas eu fiind asig in sistem...multumesc
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
vad.cris@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 18 Iunie 2018
Serviciile medicale şi intervenţiile chirurgicale efectuate în aceste unităţi private pot fi decontate numai daca exista contract semnat cu C.A.S..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri interventie chirurgicala spital privat alexstirbu alexstirbu Buna ziua Doresc sa va aduc la cunostinta situatia mea ca si pacient al unui spital privat: In data de 25.11.2016 am suferit o interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Reclamatie spitalul judetean de urgenta ploiesti Ana_maria17 Ana_maria17 Va rog sa ma sfatuiti inurmatoarea problema: In data de 29.08.2013 bunica mea a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i s-a montat un dispozitiv ... (vezi toată discuția)