avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reclamatie Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reclamatie Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti

Va rog sa ma sfatuiti inurmatoarea problema:
In data de 29.08.2013 bunica mea a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i s-a montat un dispozitiv la un picior. Acest dispozitiv a costst 1200 lei, suma ce poate fi decontata. In data de 13.11.2013 a fost depusa documentatia aferenta la registratura Spitalului urmand sa fim anuntati cand se rezolva. In data de 15.04.2014, am depus o cerere la aceeasi registratura a Spitalului care continea un cont bancar unde va fi virata suma respectiva.
Mentinonez ca incepand cu data de 15.03.2014 am contactat telefonic sectia de contabilitate a Spitalului Judetean Prahova, Secretariatul Managerului Generalal Spitalului insa nimeni nu poate sa-mi spuna cand voi primi suma de recuperat.
Concomoitent am contactat telefonic: Casa de Asigurari Prahova, Directia se Sanatate Publica Prahova, ANPC Ploiesti, Colegiul medicilor Ploiesti si Consiliul Judetean Prahova.Ce pot face sa rezolv cumva aceasta problema?Exista vreo cale de a recupera banii mai devreme de 30 de zile din momentul depunerii unei reclamatii?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copiii ai caror parinti lucreaza in strainatate ContSters145267 ContSters145267 Buna ziua. Am o intrebare legata de acordarea alocatiilor pentru copiii emigrati impreuna cu unul din parinti. Lucrez legal din oct 2008 in Belgia. Din mai ... (vezi toată discuția)
Date personale date pârâtului slymaximus slymaximus La inceputul lunii facusem o sesizare la ANPC din cauza unei probleme dintr-un hipermarket. Desi s-a confirmat problema inca de la vizita inspectorului in ... (vezi toată discuția)
Libera alegere a casei de sanatate ContSters79137 ContSters79137 Buna ziua, Ma poate lamuri cineva daca exista undeva prevazut in legislatie obligativitatea mea, ca persoana care presteaza activitati independente, sa ma ... (vezi toată discuția)