avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, Ce putem face? Sora mea are o factura la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, Ce putem face? Sora mea are o factura la Enel de ...

Buna seara,

Ce putem face?

Sora mea are o factura la Enel de 8,800 Lei....

Are facturile din ultimii 5 ani...Nici în acesti 5 ani n_a plătit atat...

Au trimis un expert sa verifice contorul...Dar cat de correct rate acesta plătit fiind de Enel?

Au spus ca ar mai fi possible 2 scenarii:

Sa fie o scurgere in pamant sau cineva fura din bransamentul nostru

Nu inteleg,nu ei sunt bobligati sa asigure o furnizare in conditii optime?
Sora mea,ca price om modest ,a fost la ei in Constanta(sora mea Traieste in Eforie Nord ), a accpetat sa plătească o suma lunara de 150-200 Lei.Are pensie de 680 după o poprire.
Enelul a vrut o plata in cinci transe...imșosibil de plătit cu acei 680 lei pensie.
Eu i-am spus ca a gresit cand s-a dus la ei ca om vinovat.
Trebuie sa-si ceara dreptatea in tribunal...dar ea saraca invoca lipsa banilor.
Va rog mult,ce poate face?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Tinu21 , utilizator 11:04, 18 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

vad ca mai multa lume se confrunta cu facturi exorbitante de la Enel.
Sa adresati ANPC-ului (nu va costa nimic) puteti face reclamatie online, puteti relata cam cat ati platit lunar etc...

Ultima modificare: Marți, 18 August 2020
gi-jane2, moderator
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizarile enel, o dementa totala!!! ccodrut ccodrut Va salut, Am si eu o problema cu serviciile oferite de compania ENEL. Situatia sta in felul urmator: Am un apartament de doua camere care este inchiriat ... (vezi toată discuția)
E on - 12.000 kw scursi in pamant din cauza unei greseli de realizare a instalatiei electrice black_kat black_kat Buna ziua. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care am o fact de 6200 lei la e on , in jur de 12 000 kw , pe care nu i am consumat ? A fost o ... (vezi toată discuția)
Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)