avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua, in urma cu 13 zile mi s a facut un proces ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua, in urma cu 13 zile mi s a facut un proces verbal rutier ...

buna ziua, in urma cu 13 zile mi s a facut un proces verbal rutier de alcoolemie 0,05, cu 90 de zile suspendarea permisului , am cerut analizele la sange pt alcoolemie,pe data de 20 imi expira dreptul de a conduce, adica acele 15 zile date pe pv intocmit de organele politiei rutiere.
Am facut la I.M.L analizele acum 10 zile si si nici pana astazi nu au aparut, as dori sa fac o contestatie de prelungirea termenului de a putea conduce in continuare. avetti vreun model anume sau cum as putea formula , va rog sa ma ajutati. multumesc
Cel mai recent răspuns: synchrronn , utilizator 12:52, 18 August 2020
Trebuie sa contestati PV de contraventie.
cum as putea formula acea contestatie? testele de la iml nu mi au venit nici pana azi. si maine mi expira valabilitatea de a conduce


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa contestati PV de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Sunt din bucurești iar în concediu la munte, la un filtru local, ... eugenyuss1961 eugenyuss1961 Sunt din București iar în concediu la munte, la un filtru local, am fost testat cu etilotest marca ARUB 0865, rezultând 0,03 mg/l, aer expirat, apoi am ... (vezi toată discuția)
Model contestatie p-v la regimul circulatiei pe drumurile publice Tut_trademark Tut_trademark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un sfat unde gasesc un model de contestatie al unui proces verbal provenit ca urmare a unei contraventii de la regimul ... (vezi toată discuția)