avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am făcut o refinantare la o altă bancă ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am făcut o refinantare la o altă bancă si dupa ...

Buna ziua!
Am făcut o refinantare la o altă bancă si dupa 2 luni in care am plătit ratele, am fost contactata de vechea banca si anuntata ca am 2 rate restante. Am aflat ca cea de-a 2-a banca nu a mai virat banii către banca inițială. Cu toate acestea, am de la prima banca document in care scrie ca toate datoriile mele către ei au fost stinse.
Ce pot face in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Refinantare banca eranio eranio Buna ziua. Am facut refinantare la o banca in ideea de a avea un singur credit(initial erau 3) cu o rata mai mica. Am luat de la banci extrasul cu sumele ... (vezi toată discuția)
Datorie nestinsa dupa refinantare elaradu elaradu Buna seara! Ma numesc Elena, am 45 de ani si sunt una din multele persoane care are o problema cu bancile.. In anul 2007 am facut un credit la [editat] pe care ... (vezi toată discuția)
Am facut refinantare iar dupa 2 ani m-au obligat sa platesc iar datoria geanina26 geanina26 buna,,,,in 2006 am luat mobila in casa de la un magazin in rate prin banca ,un am de zile am platit ratele la timp iar in 2007am facut refinantare la o alta ... (vezi toată discuția)