avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vanzare locuinte anl pt medici rezidenti
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vanzare locuinte anl pt medici rezidenti

Sunt chirias al unor blocuri pt medici. Am citit legea 152/1998 privind infintarea ANL, si HG 89/2008, din care reiese ( cel putin asa am inteles eu), ca aceste locuinte nu pot fi vandute. Intrebarea este urmstoarea nu pot accesa CNCD, ce pot face pt a contesta legea aceasta pentru ca aceste locuinte sa poata fi vandute?
oare sunt chicite juridice in aceasta lege care pot fi interpretate?
Va multumesc
Cu Stima
Radu Enachescu

Alte discuții în legătură

Aderare imobil anl la o asociatie de proprietari georgelgica georgelgica Legea nr. 89/2008 modifica Legea nr. 152/1998 privind infintarea ANL prin introducerea unui art nou si anume:"Autoritatile administratiei publice locale au ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl - s-a modificat legislatia? nikitta_1972 nikitta_1972 Stie cineva care sunt ultimele noutati privind vanzarea locuintelor ANL? Saptamanile trecute am citit articolul de mai jos: \"Plenul Senatului a adoptat, ... (vezi toată discuția)