avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Locuinte ANL - s-a modificat legislatia?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Locuinte ANL - s-a modificat legislatia?

Stie cineva care sunt ultimele noutati privind vanzarea locuintelor ANL?

Saptamanile trecute am citit articolul de mai jos:
"Plenul Senatului a adoptat, marti, cu 44 de voturi "pentru" si 29 "impotriva', o propunere legislativa privind modificarea Legii nr. 152/1998, prin care se prevede posibilitatea vanzarii locuintelor construite prin ANL la pret de inventar, informeaza agentia Mediafax. "

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 20:14, 28 Octombrie 2009
Ultimele modificari ale legii sunt OUG 215/2008 si Legea nr.89/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aderare imobil anl la o asociatie de proprietari georgelgica georgelgica Legea nr. 89/2008 modifica Legea nr. 152/1998 privind infintarea ANL prin introducerea unui art nou si anume:"Autoritatile administratiei publice locale au ... (vezi toată discuția)
Vanzare locuinte anl pt medici rezidenti raduenachescu raduenachescu Sunt chirias al unor blocuri pt medici. Am citit legea 152/1998 privind infintarea ANL, si HG 89/2008, din care reiese ( cel putin asa am inteles eu), ca ... (vezi toată discuția)
Scutirea impozitului pe 10 ani miky_doi miky_doi Buna ziua, As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva din domeniu. Am cumparat o locuinta ANL (contract de construire din 2008) cu credit ipotecar, anul ... (vezi toată discuția)