avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua. O cunoștință de-a mea are un câine ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua. O cunoștință de-a mea are un câine care latră ...

Bună ziua.
O cunoștință de-a mea are un câine care latră foarte mult și la un volum foarte mare. Am înțeles ca vecinii aduna semnături pentru ca mai apoi sa facă o reclamație la politie. Ce se va întâmpla cu acel câine? Vor primi proprietarii amenda?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:36, 20 August 2020
probabil ca da.
Daca exista sesizare oficiala asumata de mai multe persoane care sustin ca animalul provoaca deranj,politia va dispune verificare si daca se confirma ,proprietarul cainelui va fi amendat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Detinere animale de companie kronky kronky Am un catel,iar vecina face mereu reclamatii si platesc amenzi!Cum pot sa ma apar?nu mi s-a raspuns. (vezi toată discuția)
Latratul cainelui (pe timpul zilei) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Am un caine ce are varsta de 3 luni jumatate. Il am deja de o luna si un pic. Cainele incepe sa latre doar cand este lasat singur acasa, pe ... (vezi toată discuția)