avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate cumulat cu indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate cumulat cu indemnizatie de insotitor misiune

Sunt insarcinata in 24 saptamani si avand statutul de angajat la momentul actual, urmand sa intru in concediu prenatal din data de 18 septembrie 2020.

Incepand cu data de 17 septembrie 2020, voi fi insotitor a sotului care executa o misiune permanenta NATO si voi putea beneficia de indemnizatie de insotitor in urmatoarele conditii:
-am incetat/suspendat contractul de munca si nu beneficiez de venituri de natura salariala;
-sunt in concediul pentru cresterea copilului.

In conditiile date, as avea dreptul sa suspend contractul de munca pentru ca as intra in concediul de maternitate. Este posibil sa cumulez indemnizatia de maternitate (concediul prenatal/postnatal) cu cea de insotitor misiune in strainatate?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Referitor la preaviz concediere, somaj, concediu prenatal, postnatal, ingrijire copil ana77 ana77 Buna ziua, As vrea sa va expun problema pentru care am nevoie de un sfat juridic. Ma numesc Ana Maria I si lucrez de aproximativ 3 ani in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate..... helisstalin helisstalin Sunt profesor suplinitor si am contract de munca pe perioada determinata, pana la 31 aug 2010. Sunt insarcinata si in august 2010 voi fi un 7 luni de sarcina. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, din martie anul 2020 sunt în șomaj. În luna august ... VoicuDeea VoicuDeea Bună ziua, Din martie anul 2020 sunt în șomaj. În luna august am rămas însărcinată urmând sa nasc în luna mai. Voi benefica de șomaj pana în luna ... (vezi toată discuția)