avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Din martie anul 2020 sunt în șomaj. În ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Din martie anul 2020 sunt în șomaj. În luna august ...

Bună ziua,
Din martie anul 2020 sunt în șomaj. În luna august am rămas însărcinată urmând sa nasc în luna mai. Voi benefica de șomaj pana în luna aprilie inclusiv. Am dreptul la prenatal și postnatal? Dacă da ce trebuie sa fac? Încă nu am anunțat agenția de șomaj ca am rămas însărcinată. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 4 Ianuarie 2021
Aveti dreptul la prenatal și postnatal.

Care este data cand veti intra in prenatal ?
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns.
Ar trebui sa întru în prenatal cam de pe 8 martie.


Cornel Vasile a scris:

Aveti dreptul la prenatal și postnatal.

Care este data cand veti intra in prenatal ?

Daca intrati in prenatal inainte de expirarea somajului , atunci plata indemnizatiei de somaj se suspenda si se va relua dupa terminarea concediului de maternitate si a CCC.

Daca intrati in prenatal dupa expirarea somajului , atunci pentru plata concediului de maternitate ar trebui sa va adresati casei de asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Mioara1984 Mioara1984 Buna seara, ma aflu intr o totala confuzie, daca m ar putea lamuri cineva, v as fi profund recunoscatoare...sunt angajata pe perioada determinata, respectiv, 1 ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Somaj si prenatal patrichisimona patrichisimona Buna ziua as dori sa ma lamuriti ,sant insarcinata in luna a 9-a ,am lucrat in invatamant pana in august 2014 timp de 2 ani ,cu salariul brut de 1400 de lei ... (vezi toată discuția)