avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere insolventa cu >50% datorii ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere insolventa cu >50% datorii ANAF

Buna ziua,

Am o firma cu care am esuat din cauza tepelor si a contractelor proaste de transport. Am datorii la ANAF si problema ca datoriile catre ANAF sunt mai mari de 50% si, din cate stiu, nu pot sa imi cer insolventa.
Ce solutii as avea? Firma are conturile blocate de vreun an, si am incercat asa, cu conturile blocate, sa o redresez, dar nicio sansa. Penalitatile la datoriile catre ANAF au ajuns foarte mari si nu stiu cum sa rezolv.
Am fost initial la ANAF, cand mi-au blocat conturile, sa gasesc o varianta de esalonare a datoriilor, dar fara bunuri pe firma, au zis ca 6 luni max, dar nu aveam nicio sansa.

Va multumesc mult,
Marian

Alte discuții în legătură

Datorii viitoare dupa partaj fara divort gtopcars gtopcars Buna ziua, Am si eu o speta legata de partaj. Nu stiu daca in situatia mea este indicat doar partajul sau si divortul. Am avut o firma, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Insoventa simplificata lucianenescu80 lucianenescu80 Buna dimineata! Firma are datorii la anaf 1.ce inseamna procedura de recuperare creante? 2.doresc sa stiu daca atrage raspunderea civila. (vezi toată discuția)
Urgent va rog :cont poprit cu credit ipotecar in derulare monkeyy monkeyy Am un un credit ipotecar in derulare si ANAF mi-a pus poprire pe contul in care achit rata bancara. Momentan nu mai pot plati rata pentru ca banii se duc ... (vezi toată discuția)