avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Sper sa ma poata ajuta cineva in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Sper sa ma poata ajuta cineva in urmatoarea situatie.Am ...

Buna ziua!Sper sa ma poata ajuta cineva in urmatoarea situatie.Am terminat facultatea in septembrie 2018 si pentru ca eram insarcinata am depus actele pentru indemnizatia de somaj.Am beneficiat de indemnizatia de somaj doar 4 luni deoarece am nascut si am depus actele pentru indemnizatie crestere copil.Ne dorim inca un bebe iar nelamuririle mele sunt urmatoarele:
1. Cand bebe face 2 anisori se poate sa primesc continuarea indemnizatiei de somaj?
2.Daca nasc cu 2 luni mai tarziu dupa terminarea indemnizatiei de somaj se paote sa mai bebeficiez de indemnizatia de crestere copil pentru bebe 2.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 21 August 2020
1. Cand bebe face 2 anisori veti primi in continuare indemnizatia de somaj.

2. Raspuns afirmativ la acest pct.
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!sunt însărcinată cu bebe nr.3.in prezent primesc ... Ana Balau Ana Balau Buna ziua!Sunt însărcinată cu bebe Nr.3.In prezent primesc indemnizație creștere copil.Bebe nr.2 in data de 19.08.2023 împlinește doi ani iar eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului lucia brandusa lucia brandusa am terminat liceul in 2009,imediat dupa miam bagat acte pt somaj.am stat 3 luni ca somer neimdenizat dupa care ca somer indemnizat pt ca nu miam gasit de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Luyy Luyy Bună ziua! As dori sa va adresez o întrebare în legătură cu indemnizația pt cel de al doilea bebe. Pentru primul bebe am luat indemnizatie fiind la ... (vezi toată discuția)