avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna seara , puteti sa mi spuneti daca in anul 2021 va ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna seara , puteti sa mi spuneti daca in anul 2021 va fi acelasi ...

buna seara , puteti sa mi spuneti daca in anul 2021 va fi acelasi indice de corectie 1,41 ca in 2020 sau poate fii mai mic ???
Cel mai recent răspuns: radu 55 , utilizator 14:17, 23 August 2020
Multumesc pt sfaturi, va doresc numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a ... b26ddg b26ddg Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a Saptamana viitoare pot sa.mi depun dosarul pt pensie la limita de varsta (cu reducerea varstei ... (vezi toată discuția)
Indice corectie : as avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru ... Ștefan RM Ștefan RM As avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru calculul pensiilor. Într-o decizia de pensie de invaliditate din martie 2017 e 1,21, ... (vezi toată discuția)