avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Soțul meu a fost angajat în 31 august ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Soțul meu a fost angajat în 31 august 2019, anterior ...

Bună ziua! Soțul meu a fost angajat în 31 august 2019, anterior fiind șomer înregistrat la AJOFM și beneficiind de o primă de decontare a navetei lunar. Având în vedere că în aprilie și mai a fost in șomaj tehnic,se prelungește perioada de acordare a acestei subvenții ( legea prevede un an de la data angajării)? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! se prelungește perioada de acordare a primei de ... Rodyyy Rodyyy Bună ziua! Se prelungește perioada de acordare a primei de navetă de către AJOFM, dacă angajatul a fost in șomaj tehnic în aprilie și mai? Data ... (vezi toată discuția)
Conventie cu ajofm pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani ANESCU MARIA ANESCU MARIA Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ... (vezi toată discuția)
Art 85(5) legea 76/2002 oanamica oanamica Buna ziua, subiectul intrebarii mele il constituie conventia incheiata intre angajator si AJOFM cu privire la acordarea subventiei descrise in art 85(5) din ... (vezi toată discuția)