avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Se prelungește perioada de acordare a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Se prelungește perioada de acordare a primei de ...

Bună ziua! Se prelungește perioada de acordare a primei de navetă de către AJOFM, dacă angajatul a fost in șomaj tehnic în aprilie și mai? Data angajării 31 august 2019. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 21:31, 5 Septembrie 2020
AJOFM ce zice ? mergeti direct la sursa ,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! soțul meu a fost angajat în 31 august 2019, anterior ... Rodyyy Rodyyy Bună ziua! Soțul meu a fost angajat în 31 august 2019, anterior fiind șomer înregistrat la AJOFM și beneficiind de o primă de decontare a navetei lunar. ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj cu 3 luni ioanstefan ioanstefan Buna ziua, Am inceput somajul in august 2009 si in august 2010 (luna viitoare) imi expira cele 12 luni de care beneficiez. Spuneti-mi va rog, in situatia de ... (vezi toată discuția)
Data cim maria_corina29 maria_corina29 As vrea sa stiu, am de inchis un contract la sf luni martie....de inceput alt cim de la 1 aprilie la alta firma, la aceeasi persona. problema este ca 31 este ... (vezi toată discuția)