As vrea sa stiu , cui ma pot adresa , daca Asoc.de Prop.din care fac parte nu este interesata sa répare terasa , pentru ca eu am infiltratii masive de apa de pe terasa , locuind la ultimul etaj . Am instiintat nu numai conducerea Asociatiei.devProp.ci si Primaria si prefectura . Infiltratiile sint de anul trecut , anul acesta pentru ca nu au reparat , peretele a rata si mai rau .
Instanței de judecată.
și aveți două opțiuni:
- fie vă adresați instanței înainte de a repara, cu solicitarea obligării Asociației la aceasta;
- fie reparați Dvs. și ulterior, prezentand factura și chitanța, solicitați obligareá la restituirea proporțională a sumei.
Notificati oficial asociatia de proprietari prin reprezentant legal presedintele de asociatie sa respecte dispozitiile in vigoare care il obliga sa asigure starea tehnica a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Pe viitor,pentru a indeparta astfel de situatii,incheiati asigurare facultativa care sa cuprinda si riscul la inundatie,situatie in care asiguratorul va acorda c/v prejudicii,constatate urmand sa recupereze suma prin actiune in regres impotriva partii vinovate-asociatie sau proprietar
Nu am gasit nici o societatecde asigurare care sa accepte sa-mi faca aceasta polita de asigurare .
Vor mai intii sa vada ca apart.meu nu are probleme cu terasa ....
Or apartamentul meu are probleme cu terasa .
Poate dupa ce repar sa-mi cumpar o polita de asigurare ...