Am un apartament la ultimul etaj si am infiltratii dupa terasa din cauza unui pilon introdus gresit in coltul blocului pentru a sustina un panou publicitar.
In final panoul publicitar nu a mai fost prins de acel pilon , dar eu am infiltratii masive de apa.
Asoc.de Prop.spune ca a reparat de anul trecut , dar peretele meu dupa poile de anul acesta este si mai rau.
Primaria ,nu m-a ajutat in nici un fel, cu toate ca am trimis foto cu data si anul trecut si anul acesta . Conducerea asoc.spune ca a reparat dar nu adduce nici o probably in acest sens ,cu ce firma , ce garantie a lucrarii i -a dat etc.
Spuneti-mi va rog, cum as putea sa-mi rezolv aceasta problema .
Va rog, un raspuns
Multumesc
Terasa imobilului de locuit in comun reprezinta parte comuna a crei intretinere si reparatii,conform disp L nr 196/2018 intra in responsabilitatea exclusiva a asociatieid e proprietari
Primaria poate eventual sa oblge asociatia de proprietari sa respecte dispozitiile in vigoare ,sa asigure starea tehnica a partii comune de condominiu
Notificati oficial asociatia de proprietari prin reprezentant legal sa dispuna masurile necesare remedierii deficientelor la partea comuna de terasa condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta