avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Se sa ma ajutati cu model Fisa de post ptr: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Se sa ma ajutati cu model Fisa de post ptr: Tipograf- ...

Buna ziua,

Se sa ma ajutati cu model Fisa de post ptr: Tipograf- tiparitor ( 732207) , Tipograf print digital (732215), Manager operatiuni/ produs (241226) si Back office Hr/ Asistent deptr. HR.
Mentionez ca am citit raspunsurile la celelalte discutii, am urmat link-urile dar unele au erori/ nu mai exista, sau trebuie sa te inregistregi si sa platesti.
Pe adresa de mail: diana.olar.diana@gmail.com
Multumesc
Cel mai recent răspuns: diana 122 , utilizator 09:26, 29 August 2020
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa deschid un srl cu printare digitala: Ce documente am nevoie, cod caen?? Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Pachet de programe financiar-contabil si de gestiune mesonic winline Tandros Tandros A auzit cineva de programul asta ? Am inteles ca e foarte bun si face multe, lucreaza pe server in SQL. Daca stie cineva de el, rog sa ma anunte. Thx ! (vezi toată discuția)