A auzit cineva de programul asta ? Am inteles ca e foarte bun si face multe, lucreaza pe server in SQL. Daca stie cineva de el, rog sa ma anunte. Thx !
Draga Tandros,
daca tot ai intrat sa faci (atat de subtil) reclama acestui produs facut in Austria, spune-ne si noua mai multe despre el, nu doar remarci de genul "este foarte bun".
De exemplu:
1. Poate sa printeze toate declaratiile prevazute de legislatia romaneasca?
2. Suporta noile cote de contributii la salarii?
3. Care este modalitatea de updatare in cazul modificarilor legislative si cat de prompte sunt acestea?
4. Cum se asigura suportul?
5. Care este pretul acestui produs minune?
Iata raspunsurile pentru tine:
1. Da, printeaza si face fisierele pentru toate declaratiile cerute pana la Bilant (inclusiv);
2. Salarizarea nu e personalizata pentru romania, dar fiind o platforma deschisa, se poate interfata cu orice alt soft de HR;
3. Update-urile se fac on line.
4. Suportul se asigura on-line, telefonic, pe mail sau la sediul clientului in limba romana, maghiara si germana;
5. Pretul pleaca de la 79 euro/luna/ statie.
Alte avantaje: interfata interschimbabila in 11 limbi (inclusiv romana), acces de la distanta fara a fi necesara instalarea de aplicatii suplimentare si fara CITRIX sau terminal services, modul de Management al productiei.
Pentru mai multe infromatii cred ca trebuie sa-i apelati pe ei. Eu sunt multumit de aplicatie.