avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile la un PFA cu profil de arbitru
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile la un PFA cu profil de arbitru

Daca am un PFA cu profil de arbitru, in cazul in care fac o scoala de soferi categoria B pe numele titularului de PFA, deci ca persoana fizica, in scopul deplasarii personale la meciurule unde sunt delegat, se poate deduce suma din veniturile impozabile?
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:19, 23 August 2020
Nu puteti deduce astfel de cheltuiala pe pfa.
Pe o PFA puteti desfasura mai multe activitati conform CAEN. Ca urmare, pentru activitatile desfasurate puteti deduce cheltuielile efectuate.

Pentru ca facturati serviciul de arbitraj, puteti deduce cheltuielile de deplasare aferente acesteia.
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli deplasare pfa lianar lianar Buna ziua, Sunt PFA-cod CAEN 7490 si prin natura activitatii efectuez destul de multe deplasari in tara (cca.10 zile pe luna) Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
Intrebare pfa - cheltuieli deductibile Anandi_ro Anandi_ro Buna ziua, Imi puteti spune, va rog: 1. daca vreau sa fac scoala de soferi, pentru categoria B, pot trece la cheltuieli deductibile pe pfa? Sunt ... (vezi toată discuția)
Delegare CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am citit articolul de astazi cu delegarea si detasarea, dar se refera numai la salariati. Eu am infintat un PFA, unde lucrez mult in teren, drept ... (vezi toată discuția)