Buna seara! Am si eu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog frumos! Am terminat un proces pe 16 iulie 2020 si mi s a spus ca pe 16 august primim in cutia postala hotararea,suntem in 23 august,hotararea n a venit,m am interesat pe net si am inteles ca trebuie sa ma duc la judecatorie sa fac o cerere pentru urgentarea redactarii hotararii,cineva mi a spus ca trebuie legalizata inainte ca sa o primesc..este adevarat,nu mai inteleg demersurile,daca ma puteti ajuta va rog? Multumesc din suflet!
Va multumesc din suflet! Dar cererea pentru urgentarea redactarii o pot face eu,sa ma duc eu la judecatorie,am inteles ca cererea se depune la registratura...sau imi trebuie un avocat? Multumesc!
Cererea respectiva este mai mult o solicitare/rugaminte pt judecătorul cauzei sa urgenteze dar sa nu credeti ca este obligat să se conformeze și o sa redacteze hotărâre a imediat.In ultimii ani 2- 3-4 luni au devenit o perioada rezonabilă,griji va puteti face după o perioadă mai îndelungată.
Hotarare divort
alina010
Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)