avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Am si eu urmatoarea intrebare daca ma ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Am si eu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta ...

Buna seara! Am si eu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog frumos! Am terminat un proces pe 16 iulie 2020 si mi s a spus ca pe 16 august primim in cutia postala hotararea,suntem in 23 august,hotararea n a venit,m am interesat pe net si am inteles ca trebuie sa ma duc la judecatorie sa fac o cerere pentru urgentarea redactarii hotararii,cineva mi a spus ca trebuie legalizata inainte ca sa o primesc..este adevarat,nu mai inteleg demersurile,daca ma puteti ajuta va rog? Multumesc din suflet!
Legalizarea o puteți face după ce primiți hotărârea redactată.
Va multumesc din suflet! Dar cererea pentru urgentarea redactarii o pot face eu,sa ma duc eu la judecatorie,am inteles ca cererea se depune la registratura...sau imi trebuie un avocat? Multumesc!
Cererea respectiva este mai mult o solicitare/rugaminte pt judecătorul cauzei sa urgenteze dar sa nu credeti ca este obligat să se conformeze și o sa redacteze hotărâre a imediat.In ultimii ani 2- 3-4 luni au devenit o perioada rezonabilă,griji va puteti face după o perioadă mai îndelungată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Solutie: admite actiunea cu apel tarchi tarchi Am avut o actiune de divort. Pe situl judecatoriei apare Solutie:21/11/2012 Soluţionare Solutie: admite actiunea cu apel.Ce inseamna ? Cand voi primi decizia ... (vezi toată discuția)
In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)