avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma unui proces de partaj judiciar instanta a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma unui proces de partaj judiciar instanta a hotarat ca ...

In urma unui proces de partaj judiciar instanta a hotarat ca parati sa-mi plateasca o suma de bani ca cheltueli de judecata si sulta. Parati nu vor sa dea nici un ban Ce trebuie sa fac? Cui sa ma adresez? Va multumesc.
Cu hotatarea legalizată va adresați unui executor judecătoresc care o sa faca demersuri pt recuperarea suitei ce vi se cuvine..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va rog, am o intrebare în legătură cu sulta pe ... Isabela Stefanita Isabela Stefanita Bună ziua! Va rog, am o intrebare în legătură cu sulta pe care eu și sora mea în calitate de parate, trebuie să o achitam în urma unei hotărâri ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca-nelamuriri Chinezoaica Chinezoaica Buna Ziua!Am primit o hotarare judecatoresca in urma unui proces avand ca obiect partaj judiciar din care s-a constatat ca imi este atribuit un teren ... (vezi toată discuția)
Executare silita sultă partaj cristyfurisi cristyfurisi Buna ziua , in urma procesului de partaj , fosta are sa mi dea o suma de bani , suma ce nu am recuperat o nici in ziua de azi ( procesul sa incheiat in ... (vezi toată discuția)