avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua prin bunavointa va rog sa-mi raspundeti la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua prin bunavointa va rog sa-mi raspundeti la o intrebare ...

Buna ziua
prin bunavointa va rog sa-mi raspundeti la o intrebare la care cunosc raspunsul .
cazul ma pune intr-o situatie delicata,o salariata si-a efectuat concediul de odihna pentru anul 2020 in proportie de 100% si a prezentat o cerere de concediu de odihna in contul anului 2021.Conediul de odihna pentru anul urmator,se face cu programare pana la sfarsitul anului in curs.
va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă Iuliana-C Iuliana-C Am dreptul la 21 de zile lucrătoare.Eu mi-am programat 15 zile de concediu,iar restul zilelor,le-am lăsat libere,pentru a putea fi folosit la nevoie (ex.un ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna popanaid popanaid Daca unul dintre angajati nu si-a luat concediu de odihna nici in cursul anului 2010, nici in cursul anului 2011, din diverse motive, exista un temei legal ... (vezi toată discuția)
Dreptul de concediu gianina mariana gianina mariana va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti despre dreptul de programare a concediului de odihna in domeniul bugetar .Poate institutia la care lucrez sa imi ... (vezi toată discuția)