avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua daca am primit o citatie penală in care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua daca am primit o citatie penală in care scrie subsemnatul ...

Buna ziua daca am primit o citatie penală in care scrie subsemnatul ... martor in dosar nr.... imi mai trebui avocat .pt ca mai jos scrie ca inculpatu partea vatamata etc are deep la avocat multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Crap , utilizator 12:46, 25 August 2020
Buna ziua,
Nu va trebuie avocat daca sunteti citat ca martor dar, daca stiti ca sunteti sau puteti fi asociat cu intamplarea, puteti deveni din martor inculpat, nu ar strica sa aveti avocat.
Aveti idee despre ce este vorba?
Da accident de munca mortal

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Aveti idee despre ce este vorba?

SI ati fost implicat in vreun fel in producerea acestuia ( ati lucrat impreuna cu lucratorul accidentat, in zona in care lucra acesta...) sau doar martor?
Vad ca sunteti foarte scump la cuvinte...
De principiu, ca sa intelegeti, daca sunteti martor pe o situatie de fapt, puteti merge fara avocat, daca sunteti martor banuit de savarsirea unei infractiunii, mergeti asistat de avocat.

Alte discuții în legătură

Din martor am devenit suspect intrun accident de munca mortal ... Crap Crap Din martor am devenit suspect intrun accident de munca mortal ar trebui sa imi angajez un avocat.PS:vezi este ca o persoana a apărat pe buton si a prins pe ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de martor Rolan-M Rolan-M Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de martor, este vorba despre un dosar penal pentru detinere droguri de mare risc. La ce trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Martor în proces pentru dare de mită daniel_ionut2006 daniel_ionut2006 Buna seara! Ma poate lamuri va rog frumos cineva cu o situatie in care ma aflu? Mai exact,acum doi ani am fost nevoit sa fac un denunt impotriva unei persoane ... (vezi toată discuția)