avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Din martor am devenit suspect intrun accident de munca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Din martor am devenit suspect intrun accident de munca mortal ...

Din martor am devenit suspect intrun accident de munca mortal ar trebui sa imi angajez un avocat.PS:vezi este ca o persoana a apărat pe buton si a prins pe cealalta intre prese eu sunt maistru pe aceea echipa va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:38, 3 Noiembrie 2020
Evenimentul produs trebuie cercetat de catre ITM/ Inspectia muncii. PV de cercetare si dosarul se trimite de catre ITM, in original, la parchet.
Parchetul va derula cercetarea penala si va tine cont de dosarul ITM. Ca suspect nu inseamna automat ca sunteti inculpat/ vinovat. Este bine sa aveti un avocat care sa va insoteasca la parchet.
In PV intocmit de catre ITM, ca maistru la locul de munca este posibil sa fi fost mentionat cu anumite sarcini de serviciu de catre nu v-ati achitat in mod corespunzator.
Pot baga avocat si separat de cel de la fabrica
Va puteti angaja cati avocati considerati dvs.
Da, numarul de avocati nu este limitat si se bazeaza pe acceptul dvs. si nu al fabricii.
Aveati dreptul la avocat si cand ati mers in calitate de martor dar nu ati stiut.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am fost odata chemat la parchet ca martor si acuma sunt in calitate de suspect eu ,sefu meu si sefu de echipa,nu am stiut ca as putea sa imi iau si un avocat aparte de cel care il avem la firmă

Alte discuții în legătură

Dosar nesoluționat din 01.12.2014 Tipa_Dana Tipa_Dana Bună ziua! În data de 30.11.2014 am suferit un accident la locul de muncă(restaurant \"Trafic\", Câmpulung Moldovenesc) , care s-a soldat cu moartea a 3 ... (vezi toată discuția)
Proces despăgubiri deces prin accident de munca Miha55 Miha55 Tatal meu a decedat în urma unui accident de muncă, el lucrând într-un șantier naval. Cineva mi-a spus că există posibilitatea deschiderii unui proces ... (vezi toată discuția)
Accident de munca- dosar penal- chemat la audiere in calitate de martor misu1972 misu1972 Buna ziua, in data de 14.02.2016, in cadrul societatii unde lucrez a avut loc un accident de munca soldat cu accidentarea grava a unui muncitor. Acesta a ... (vezi toată discuția)