avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Ce valabilitate are R.A.R - ul la masina? 1 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Ce valabilitate are R.A.R - ul la masina? 1 an ca ...

Buna ziua! Ce valabilitate are R.A.R - ul la masina? 1 an ca la ITP sau 2 ani?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:02, 25 August 2020
RAR poate realiza omologarea vehiculului care este valabila pana la executarea de interventii care necesita omologare sau verificare la RAR,sau poate executa inclusiv inspectii ITP care au valabilitate functie de vechimea vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp posibil in strainatate ? p64pool p64pool Situatia e urmatoarea : ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv ca tractor sau cu omologare de strada? cum este mai avantajos? Sandel112 Sandel112 Buna ziua, Am cumparat deja 4 ATV-uri si intentionez sa mai achizitionez inca 6 pentru a incepe o afacere de inchiriere ATV-uri intr-o zona montana. 2 din ... (vezi toată discuția)