avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna! Momentan lucrez in cadrul unei primarii in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna! Momentan lucrez in cadrul unei primarii in functia de consilier- ...

Buna! Momentan lucrez in cadrul unei primarii in functia de consilier- asistent social debutant si am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala. Printre timp am facut un masterat de 2 ani in Consiliere si Administrare in Resurse Umane, dar nu am mai dat disertația. Acum vreau sa dau disertația ca să finalzez si masteratul. Daca termin studiile de masterat, exista posibilitatea de avansare in grad, etc.. ?
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 19:11, 24 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În funcție de cum se organizează concurs de promovare la nivelul Primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public mihaelabmihaela mihaelabmihaela Buna ziua, Sunt angajata din anul 2004, referent asistenta sociala, functionar public. In prezent sunt referent principal, din anul 2012. In urma ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)