avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. Problema e ...

Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. Problema e ca nu am racordare la apa si canalizare. Iar conductele de apa si canalizare nu trec prin perete comun. Blocul este un bloc de apartamente iar proprietarii si-u vandut dreptul asupra uscatoriei. In aceasta situatie, ca proprietar al uscatoriei, cum pot avea acces la canalizare si apa daca coloanele de apa si canalizare nu trec prin dreptul uscatoriei. STIM CA IN ORICE CONTRACT SRIE CARE A X COTA PARTE DIN toate bunurile care alcatuiesc acel imobil-bloc. Cum as putea sa imi fac legatura/conexiunea la apa si canalizare? Multumesc. Unul sau 2 proprietari ai blocului, nu vor sa-si dea acordul pentru racordul la canalizare .
Cel mai recent răspuns: garetbora , utilizator 06:45, 27 August 2020
ok, si o uscatorie are dreptul sa fie racordata la apa su nu? 2 legea aparuta in 2012 a adus la desfintarea uscatoriilor
Da? Si inainte de contract am primit un CF in care scrie adresa imobillui (USCATORIE) la apartamentul 21 (in cf i-a insusit numarul 21 ). lar la "Destinatie = locuinta", de aici si ideea ca poate fi folosita ca locuinta
Ma scuzati ca revin mai tarziu cu o completare. In CF-ul eliberat de Directia Fiscala a Municipiului Timisoara la "Destinatie este trecut locuinta (Destinatie = Locuinta).

In contract nu e specificata destinatia.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
garetbora, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cf uscatorie/pod in apartament hernancattaneo hernancattaneo [b]Buna ziua[/b], am achizitionat in 2019 un pod/mansarda unui bloc care este transformat intr un apartament foarte frumos. In CF apare etaj Pod , Uscatoria ... (vezi toată discuția)
Detin o uscatorie intr-un bloc, ce pot face cu ea? garetbora garetbora Ce fac cu uscatoria? Detin o uscatorie intr-un bloc, ce pot face cu ea, sta inchisa. Daca nu am apa nu am ce sa fac cu ea. Si nu e ok sa platesc intretinere si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, locuiesc într-un oraș de provincie , speța este ... DimitriP DimitriP Bună ziua, locuiesc într-un oraș de provincie , speța este următoarea...... Niște persoane din asociația de proprietari unde locuiesc s-au ... (vezi toată discuția)