avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Solutionare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Solutionare

Cand instanta pronunta sentinta unui dosar,ambele parti implicate sunt instiintate prin posta,cu privire la hatarare?

daca una dintre parti nu a primit hotararea instantei,poate face o cerere in acest sens?
Doar o parte a fost prezenta la proces...
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2009
ContSters94259, utilizator
in primul rand depinde de natura cauzei....In unele cauze partile iau cunostinta daca sunt prezente la pronuntare atunci de hotararea instantei si termenul de apel curge de la pronuntare, iar pt partile care nuy au fost prezente de la comunicare.
In alte cauze...termenul de apel curge de la comunicare...
Mai imi da cineva un raspuns??Va rog...
Daca va referiti la faptul ca nu s-a comunicat si nu se stie/s-a depasit termenul de exercitare a caii de atac, raspunsul corect este cel al d-nei 2007_rozi.

Daca o parte nu a primit hotararea, face o cerere la grefa instantei si i se da o copie autentificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Când este definitivã hotãrârea? ion.escu ion.escu Va salut. Nu am primit încă prin poştă hotărârea finală a instanţei într-o cauză ce s-a încheiat prin luna mai-aşa cum apare pe saitul ... (vezi toată discuția)