avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am făcut o criză de epilepsie acum 2ani jumate și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am făcut o criză de epilepsie acum 2ani jumate și am rămas ...

Am făcut o criză de epilepsie acum 2ani jumate și am rămas fără permis. Legal mai pot recupera permisul de conducere ?
Cel mai recent răspuns: Moldovan Augustin , utilizator 09:37, 15 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Am intrat cu mașina mica într-o un gard ,fără victime.Am fost la poliție anul acesta și apoi la medicină legală.O doamnă doctor din comisie a zis că nu am voie.

Av. Liviu Voinea a scris:

Ati fost condamnat ?
Cum ati ramas fara permis?
Ati facut o criza unde?A avut loc un accident?

Detaliati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. soțul meu în anul 2023 a fost într o depresie ... Cristina Adriana 87 Cristina Adriana 87 Bună ziua. Soțul meu în anul 2023 a fost într o depresie și a consumat foarte mult alcool anul acesta în martie a făcut o criza comitiala a fost ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis auto - epilepsie, acordul medicului gyilus gyilus Buna ziua! Am o intrebare catre Dvs., va rog mult, daca puteti ajutati-ma. Am un baiat care doreste sa urmeze scoala de soferi, pentru a obtine permisul de ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere Iurusun Iurusun Bună seara astazi am fost la parchetul unde am antrebat din nou dacă a aprobat doamna procuroare cererea care am făcut-o de acum o săptămână și un pic ... (vezi toată discuția)