avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Soțul meu în anul 2023 a fost într o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Soțul meu în anul 2023 a fost într o depresie ...

Bună ziua. Soțul meu în anul 2023 a fost într o depresie și a consumat foarte mult alcool anul acesta în martie a făcut o criza comitiala a fost internat 1 săptămâna doctorița care l-a avut sub observație a trimis fisa de externare la o clinica pentru a și păstra permisul de conducere iar acolo a picat evaluarea la psihiatru. El este sub tratament leviteracetam 750 mg nu a mai avut crize. Psihiatrul la care merge luna de luna i-a spus ca în octombrie poate merge la comisia iml pentru a și recupera permisul. Vă rog frumos îmi poate da cineva informații ce anume trebuie să facă ce pași trebuie să urmeze pentru a și recupera permisul va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dumitru67 , utilizator 19:57, 21 Septembrie 2024
Nu are ce pasi sa urmeze.Comisia va decide daca poate avea permis sau nu.La comisie pentru evaluare va fi trimis de catre psihiatru.
O sa fie un proces foarte anevoios de recuperare a permisului. Trebuie sa mergeți la politie iar ei va vor da o trimitere către medicina legala, cei de la medicina legala va vor trimite la un psihiatru cu care sunt în colaborare, care o sa pună apt sau inapt pentru a conduce. În căzut meu a trebuit sa aștept un an și sase luni pana sa îl recuperez. Prima data în județul în care am domiciliu m au respins din start fără să mă examineze, iar apoi am cerut expertiza în alt județ învecinat și acolo a trebuit sa ma monitorizeze un an + o evaluare psihologica complexa, după care am primit apt. Multa răbdare va Trebuie

Cristina Adriana 87 a scris:

Bună ziua. Soțul meu în anul 2023 a fost într o depresie și a consumat foarte mult alcool anul acesta în martie a făcut o criza comitiala a fost internat 1 săptămâna doctorița care l-a avut sub observație a trimis fisa de externare la o clinica pentru a și păstra permisul de conducere iar acolo a picat evaluarea la psihiatru. El este sub tratament leviteracetam 750 mg nu a mai avut crize. Psihiatrul la care merge luna de luna i-a spus ca în octombrie poate merge la comisia iml pentru a și recupera permisul. Vă rog frumos îmi poate da cineva informații ce anume trebuie să facă ce pași trebuie să urmeze pentru a și recupera permisul va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobândire permis de conducere - boli psihice pentru că este ... Reloaded912 Reloaded912 Redobândire Permis de Conducere - Boli Psihice Pentru că este un subiect intens discutat pe forum de multe ori, am zis sa postez aici cum îți ... (vezi toată discuția)
Problema obtinere fisa medicala pt angajare zaharia claudiu zaharia claudiu Buna ziua.posed permis conducere B,CE din anul 1997.in 2003 am avut un accident rutier in 2004 si in urma accidentului am ramas cu un handicap (am proteze la ... (vezi toată discuția)
Medicina legala bună ziua! am permisul de conducere retras medical! ... Dumitru67 Dumitru67 Medicina legala Bună ziua! Am permisul de conducere retras medical! În ianuarie anul trecut am fost la iml cu adresa de la politie pentru o expertiza! De la ... (vezi toată discuția)