avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Medicina legala Bună ziua! Am permisul de conducere ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Medicina legala Bună ziua! Am permisul de conducere retras medical! ...

Medicina legala
Bună ziua! Am permisul de conducere retras medical! În ianuarie anul trecut am fost la iml cu adresa de la politie pentru o expertiza! De la iml m au trimis la psihiatru care a considerat ca trebuie sa ma monitorizeze pe o perioada de câteva luni, mi au cerut și o evaluare psihologica sa vadă dacă mai pot conduce, a ieșit ok, în noiembrie doctorul psihiatru a eliberat un document pe care scria ca sunt ok, am dus evaluarea psihologica plus hârtia de la psihiatru la iml în jur de data de 10 noiembrie! Cei de la iml nu au trimis încă rezultatul la politie, mi au spus telefonic ca trebuie un aviz de la o comisie care nu s a format de mult timp! Cat timp pot cei de la iml sa țină cazul în așteptare?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:00, 12 Februarie 2024
Buna ziua!
Raspunsul corect il aflati de la iml.Mergeti si intrebati.
Comisiile la IML se intrunesc periodic, nu la fiecare solicitare in parte, doar cand se strang un anumit numar de solicitari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobândire permis de conducere - boli psihice pentru că este ... Reloaded912 Reloaded912 Redobândire Permis de Conducere - Boli Psihice Pentru că este un subiect intens discutat pe forum de multe ori, am zis sa postez aici cum îți ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa fac sa contest un diagnostic pshiatric si decizia medicala asupra capacitatii de munca TruscaAlex TruscaAlex Buna ziua in anul 2014 am fost batut de politie si drogat cu cocaina am fost internat intr-un spital de pshiatrie unde fiind sub influenta drogurilor doctorul ... (vezi toată discuția)
Testare psihologica - angajati care conduc masina unitatii. violetasaramet violetasaramet La ce perioada se testeaza psihologic angajatii care conduc masina unitatii? (vezi toată discuția)