avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am facut o cerere chemare in judecata impotriva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am facut o cerere chemare in judecata impotriva Inspectoratului ...

Am facut o cerere chemare in judecata impotriva Inspectoratului Politiei Judetului galati pentru anularea unui PV contraventie pe OM 3/2020.
IPJ a raspuns cu o intampinare prin care solicita scoaterea IPJ Galati din proces pe motiv ca PV de contraventie " a fost emis de catre un agent constatator din cadrul Serviciului Regional Politie Transporturi Galati, structura ce face parte din Directia de Politie Transporturi- Inspectoratul General al Politiei Romane".
Va rog sa ma sfatuiti ce sa raspund la aceasta intampinare !

Alte discuții în legătură

Contestatie pv contraventie pentrul lipsa mutatie de resedinta mimi000 mimi000 am fost amendata pentru ca nu am mutatie pe raza sectie de Politie unde am incercat sa depun o plangere penala pentru amenintare ,pentru ca am insistat sa imi ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare, calitate procesuala Florentinaif Florentinaif In plangerea contraventionala am trecut ca parat doar: Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice, irecția Generală de Poliție Locală. In Intampinare ... (vezi toată discuția)
Bună seara! este legal ca un proces-verbal de contravenție ... minerva78 minerva78 Bună seara! Este legal ca un proces-verbal de contravenție să fie înaintat organelor fiscale, pentru impunere, in același timp acesta fiind contestat în ... (vezi toată discuția)