avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie pv contraventie pentrul lipsa mutatie de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie pv contraventie pentrul lipsa mutatie de resedinta

am fost amendata pentru ca nu am mutatie pe raza sectie de Politie unde am incercat sa depun o plangere penala pentru amenintare ,pentru ca am insistat sa imi inregistreze plangerea , politistii cunosteau persoana reclamata si refuzau sa imi primeasca plangerea
IN contestatie am scris
CONTESTATIE
impotriva pv seria ...nr ...emis de politia x... prin care rog sa dispuneti anularea pv pentru (motive )
In intampinarea facuta de IPJ X… primita de la judecatorie se specifica
Pe cale de exceptie:Intrucat cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta nu cuprinde denumirea institutiei cu care se judeca,respectiv IPJ X ... in temeiul dispozitiilor articolului 196 alin 1 Cod p c solicitam anularea cereri in judecata .
Dat fiind faptul ca postul de politie X...nu are personalitate acesta nu poate sa aiba calitatea procesuala pasiva
INTREBARE
CUM POT INTRODUCE IN CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA SI IPJ X…
Mai am o intrebare : Pot sa folosesc ca proba o inregistrare audio?
Am facut inregisrari audio cu conversatiile purtate de mine si agenti ai Politiei in mai multe randuri care m-au amenintat si care au strigat unul la altul ca sa ma intimideze ,spunind amendeazo pentru ca nu are mutatie pe teritoriul lor si sa renunt sa depun reclamatia .
Aceasta contestatie se timbreaza ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mimi000 , utilizator 19:22, 9 Noiembrie 2014
Sunt doua raporturi juridice distincte (amenda pt mutatie este unul si plangerea pentru amenintare este altul), nu au treaba unul cu altul. Trebuie sa insistati cu depunerea plangerii chiar la parchet daca politia nu v-a primit hartia.
multumesc pentru raspuns .
ma intereseaza daca pot folosi ca proba la contestatie legal acea inregistrare si cum pot introduce la chemarea in judecata si pe IPJ ,pentru ca IPJ sune in intampinare ca nu am specificat cu cine vreau sa ma judec respectiv IPJ ,care nu apare scris de mine la punctul
aici formulez CONTESTATIE
impotriva pv seria ...nr ...emis de politia x... prin care rog sa dispuneti anularea pv pentru (motive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva unui pv din 18.02.2013 (aproape un an) care nu a primit termen nici pânã în prezent catalina.p catalina.p Am depus in 18 02 2013 ( dupa intrarea in vigoare a NCPC-15 02 2013 ) la judecatoria specificata in PV , o contestatie la PV de contraventie intocmit de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - instanta competenta, acte necesare? Ciprianwfu Ciprianwfu Buna ziua! Am fost astazi la tribunal pentru a depunde o contestatie impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera.Doamna de acolo era foarte ... (vezi toată discuția)
Am facut o cerere chemare in judecata impotriva inspectoratului ... maryane38 maryane38 Am facut o cerere chemare in judecata impotriva Inspectoratului Politiei Judetului galati pentru anularea unui PV contraventie pe OM 3/2020. IPJ a raspuns cu ... (vezi toată discuția)