avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Client tepar ?! Pot face si plangere administratorului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Client tepar ?! Pot face si plangere administratorului pentru inselatorie ?

Buna seara, reprezint o firma de transport. Am facut un transport pentru un client care se pare ca nu achita factura de transport. Am apelat la o firma de recuperari creante care a intreprins toate demersurile pe cale amiabila. De-a lungul timpului, firma de recuperari a primit mai multe promisiuni telefonice de plata, dar pana in prezent nu a facut dovada platii.
Acestia mi-au comunicat ca urmatorul pas in demersurile de recuperare este actionarea in instanta a debitorului. Pe langa acest demers, pot face si o plangere pentru inselatorie ? Am toate discutiile pe whatsapp in care acesta imi confirma ca imi plateste dar nu o face.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2020
Marius Ciu, utilizator
La prima vedere pare un litigiu civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise si neachitate 09kis 09kis Buna dimineata, am o problema si nu stiu cum sa ii dau de cap.... In august am emis catre o firma o factura in valoare de 2500 ron pentru prestari servicii. ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Prescriere factura neplatita adina1972 adina1972 Am avut o factura la cosmote pe care nu am platit-o ... au trecut 4 ani de atunci ... acum o firma de recuperari debite ma tot ameninta cu procese daca nu ... (vezi toată discuția)