avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Daca am avut 2 ordine de protectie si am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Daca am avut 2 ordine de protectie si am inceput partajul ...

Buna ziua.
Daca am avut 2 ordine de protectie si am inceput partajul , pot solicita ordonanta presedintiala, de evacuare din imobilul comun, a agresorului- fostul sot, pana la finalizarea partajului?Mentionez ca in cateva zile expira ordinul de protectie si el are probleme grave cu alcoolul.Pe durata ultimului ordin de protectie, nu ne-a mai deranjat, dar avand 2 copii majori, dintre care unul cu dizabilitati, ne creeaza o stare de frica, mai ales baiatului bolnav!
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2020
paulabelioae, utilizator
Cel mai recent răspuns: paulabelioae , utilizator 21:30, 27 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita evacuarea prin ordonanta dar va dura ceva.

Solicitati evacuarea si obligarea la tratament medical tot printr un ordin de protectie.
Va multumesc!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Puteti solicita evacuarea prin ordonanta dar va dura ceva.

Solicitati evacuarea si obligarea la tratament medical tot printr un ordin de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia impotriva violentei in familie..va rog ajutati-ma! cristian206 cristian206 Buna ziua! Revin cu cateva nelamuriri pe acest forum, in speranta ca voi gasii niste raspunsuri. Asadar, am 17 ani si de aproximativ o luna, tatal meu, fiind ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare Cornelia_Alexandra Cornelia_Alexandra Buna seara,am si eu o intrebare legata de un ordin de evacuare. Sunt divortata si in proces de partaj, iar fostul sot nu locuieste la domiciliul proprietate ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie- va rog ajutati-ma! anda206 anda206 Buna ziua, am 38 de ani si impreuna cu mama mea si cei doi copii traim in spaima in fiecare zi din cauza sotului care ne-a distrus viata. Am depus cererea de ... (vezi toată discuția)